Kreatív termékfotózás a varázslatos Levendula Kertben Zalaegerszegen

Ma egy különleges fotózási élményről szeretnék nektek mesélni, amely egy csodálatos helyszínen valósult meg. Immár második éve kaptunk lehetőséget arra, hogy a zalaegerszegi Levendula Kertben megörökítsük a monjo táskák egyedi szépségét és stílusát. Szívesen visszatérünk ide, mivel a kert lenyűgöző környezetet biztosít a fotózásra.

A Levendula Kert egy igazi mesebeli helyszín, amely elvarázsolja az embert. A kis ösvényeken sétálva az ember belép egy csodálatos világba, amelyet a levendula színpompája és intenzív illata tölt meg. Látszik, hogy a tulajdonosok hatalmas gondossággal és odaadással ápolják a növényeket és a területet.

Férjem, Pezzetta Umberto professzionális látásmódjával és kreativitásával a természetesen most is a lehető legjobbat hozta ki a fotózásból, a modell pedig nem más volt, mint barátnőm, Horváth Lilla, aki már a kezdetektől fogva mindig szívesen vállalja el a feladatot. Umberto munkája kiválóan érzékelteti a monjo táskák részleteit és eleganciáját, Lilla természetes szépsége és stílusa pedig még vonzóbbá teszi a képeket.

Nagyon hálás vagyok a Levendula Kert tulajdonosainak, amiért lehetőséget adtak, hogy itt dolgozhassunk. A helyszín valóban megérdemli a figyelmet, és remélem, hogy a fotók által sikerül átadnunk a Levendula Kert szépségét és az általa nyújtott különleges hangulatot.

Az itt készült fotók inspirálnak engem, hogy még több érdekes helyszínen mutathassam be a monjo termékeket. Köszönöm, hogy velem tartotok ezen az izgalmas úton!

Az itt készült teljes képanyag hamarosan elérhető lesz, figyeld a weboldalamat és kövess a közösségi média platformjaimon (InstagramFacebook) is. Várlak szeretettel!

Éljenek a színek, az illatok és a gyönyörű környezet által nyújtott örömök!

Szeretettel,

Mónika

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük